Marcus i guess i can start on my site now-do i just put a f

Got Wordpress Questions - We Got Answers... Check Out The Videos Or Ask A New Question All About Wordpress And Blogging For Profit.
sharonv
Posts: 92
Joined: Thu Sep 11, 2014 2:39 pm

Marcus i guess i can start on my site now-do i just put a f

Postby sharonv » Fri Jan 09, 2015 9:42 am

do i just put my low bid keywords on my cover page at first and on a secondary page a few high bid keywords on the outgoing words- just enough to do an adsense campaign to begin getting traffic so i can show cpa networks that im generating traffic to my site, so i can get acccepted by cpa affiliates so then i can fully load up my site when i have a bunch of affilates for the loans, and the mortgages and so on and so on.

for that secondary page with my high bid keywords : do i need a separate site : for when they click on those high bid keywords that leads them to a different site-and if so can it just be one site for now until i start to expand out-

and how do i have an affiliate for them to click for a EX) home loan mortgage if i don't have any affiliates yet, or does adsense do all that,

I have never worked with adsense so im really unsure of it don't really know anything about adsense and how it works

By the way, was my site acceptable so far , or do i need to make some changes, because if i need to make some changes in artisteer, i have to do a whole new theme, because when i was in there last , and i was centering my menu , I made a huge mistake and put the name of my site in the file part, when exporting and when you do that it deletes your whole theme that you were working on from your computer and it won't upload either to wp.

So if i have to do it over what would i have to change. As i am working on a new theme as im going to need one anyway.

Thank you
I am Sharon Valenta...Check Out My Site at http://www.homeaffordabilitycalculator.net
POSTROW VIEW TOPIC BODY
sharonv
Posts: 92
Joined: Thu Sep 11, 2014 2:39 pm

Re: Marcus i guess i can start on my site now-do i just put

Postby sharonv » Fri Jan 09, 2015 10:00 am

and should i have boulder colors- what color #s do you use for your links?
I am Sharon Valenta...Check Out My Site at http://www.homeaffordabilitycalculator.net
sharonv
Posts: 92
Joined: Thu Sep 11, 2014 2:39 pm

Re: Marcus i guess i can start on my site now-do i just put

Postby sharonv » Fri Jan 09, 2015 10:23 am

should i make my links below header in the menu a more vivid black or is it best to have those links in the menu lite color like i have them right now?
I am Sharon Valenta...Check Out My Site at http://www.homeaffordabilitycalculator.net

Return to “Wordpress And Blogging”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest